Skip to content
Nahajaš se: Domov arrow Za dijake arrow Zaključni izpiti
Zaključni izpitiRazpis izpitnih rokov za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju v spomladanskem roku šol. leta 2018/19 najdete na spodnji povezavi:
Razpis izpitnih rokov za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju v spomladanskem roku šol. leta 2017/18 najdete na spodnji povezavi:
Razpis izpitnih rokov za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju v spomladanskem roku šol. leta 2016/17 najdete na spodnji povezavi:
Razpis izpitnih rokov za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju v spomladanskem roku šol. leta 2015/16 najdete na spodnji povezavi:
Razpis izpitnih rokov za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju v spomladanskem roku šol. leta 2014/15 najdete na spodnji povezavi:


Razpis izpitnih rokov za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju v spomladanskem roku šol. leta 2013/14 najdete na spodnji povezavi:
Razpis izpitnih rokov za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju v zimskem roku šol. leta 2013/14 najdete na spodnji povezavi:
Navodila za zaključno delo 2013:
Razpis izpitnih rokov za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju v spomladanskem roku šol. leta 2012/13 najdete na spodnji povezavi:
Razpis izpitnih rokov za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju v zimskem roku šol. leta 2012/13 najdete na spodnji povezavi:
Razpis izpitnih rokov za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju v spomladanskem roku šol. leta 2011/12 najdete na spodnji povezavi:
Navodila za izdelavo zaključne projektne naloge, za dijake 3. letnikov, program avtoserviser:


Razpis izpitnih rokov za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju v spomladanskem roku šol. leta 2010/11 najdete na spodnji povezavi: